Hogyan elemezzük a futballidényt: edzések, mérkőzések és játékosok mindig ellenőrzés alatt | YouCoach Ugrás a tartalomra

Hogyan elemezzük a futballidényt: edzések, mérkőzések és játékosok mindig ellenőrzés alatt

Hogyan elemezzük a futballidényt: edzések, mérkőzések és játékosok mindig ellenőrzés alatt

Hogyan elemezzük a futballidényt: edzések, mérkőzések és játékosok mindig ellenőrzés alatt
Összegzés
A YouCoachApp megkönnyíti! Kövesd közelről az edzések, mérkőzések és a játékosok teljesítményének alakulását a mindig friss grafikonoknak és statisztikáknak köszönhetően
A futballidény során, a mérkőzések kezelésén és az edzések kezelésén túl, egy edzőnek sok más adatot is ellenőrzése alatt kell tartania, amiket nem mindig könnyű rögzíteni és elemezni. Tudjuk, mennyire fontos megosztani a munkát saját munkatársaiddal, és mekkora segítséget jelent a teljesítményértékelés, amibe magukat a játékosokat is bevonjuk, viszont az edzőknek nem mindig van lehetősége a megfelelő pontossággal és gyorsasággal összegyűjteni és rendszerezni az adatokat; ez az edzések és mérkőzések számának gyarapodásával fokozatosan növeli az ellenőrzés elvesztésének esélyét.
Az alkalomról alkalomra fejlesztendő céloktól a jelenlévők és hiányzók regisztrálásán keresztül egészen az akcióból vagy távoli lövésből szerzett gólok százalékos arányáig… ki segíthet az edzőnek ezt a sok adatot követni? Egyszerű…  itt a YouCoachApp!
A YouCoach által kifejlesztett szoftvernek köszönhetően az edző közelről követheti az idény alakulását részletes statisztikákkal az edzésekről (összes jelenlét, játékosonkénti statisztikák, stb.) és mérkőzésekről (gólok, büntetőlapok eredmények, stb.), mindezt pedig a játékosok által, okostelefonra is letölthető mobilalkalmazáson keresztül megoszthatja velük.
Lássuk, hogy elemezhetjük leghatékonyabban az idényünk adatait, kihasználva a YouCoachApp adta összes lehetőséget!

HOGYAN ELEMEZZÜK A FUTBALLIDÉNYT?

Ahhoz, hogy mindig mindent ellenőrzésünk alatt tartsunk, és véletlenül se veszítsük el az irányítást a csapat felett, közelről kell követnünk néhány paramétert és statisztikát, amiket a YouCoachAppal egyszerűen összegyűjthetünk. Részletesebben, elegendő:


AZ EDZÉSEK KÖVETÉSE

Lépj túl a megérzéseken: a munkád minden részlete ellenőrzés alatt

Az edzések előkészítése sok időt és munkát igényel, épp ezért az edzésalkalmakra vonatkozó adatok összegyűjtése alapvető fontosságú: lehetővé teszi az edző számára, hogy minden pillanatban tudja, milyen előrelépések történtek, milyen célok kerültek fejlesztésre, és hogyan szervezze meg a következő hetek edzésmunkáját.

A YouCoachAppal összegyűjthetjük és elemezhetjük a legkülönfélébb statisztikákat mind a csapat, mind az egyes játékosok szintjén. Íme, mire van lehetőséged az edzés előtt és után:

 • Az edzésterhelés fázisonkénti elemzése, az operatív eszközök és célok elemzése
 • Egy összefoglaló körkép megtekintése az edzésalkalmakon történő részvételről
 • Az adatok szűrése periódusok és specifikus munkaciklusok szerint
 • A fejlesztett célok koherenciájának értékelése a tervezett fejlesztések tükrében

Statistiche allenamenti calcio YouCoachApp

A YouCoachApp fő irányítópultján átfogó körképet kaphatunk az edzések és mérkőzések adatairól

 

Obiettivi allenati YouCoachAppRilevanza obiettivi rispetto a quelli progammati

A minden gyakorlatban megtalálható metaadatoknak köszönhetően ellenőrzésünk alatt tarthatjuk a fejlesztett célokat és a legelején rögzített programhoz viszonyított jelentőségüket

 

A YouCoachAppnak köszönhetően nem csak a célokat, de a jelenléteket, a testhőmérsékletek mérési adatait és az edzésalkalmakat is néhány kattintással követhetjük. Az edző például bármely pillanatban:

 • Összefoglaló elemzést kérhet le a kiválasztott edzésalkalom munkaterheléséről
 • Ellenőrizheti a jelenléti ívet és a testhőmérséklet-mérések regiszterét közvetlenül okostelefonján

 

Elenco programma allenamenti YouCoachAppPanoramica allenamento YouCoachAppPresenze allenamenti giocatori YouCoachApp

Vidd magaddal az edzés-naptárad, ellenőrizd a következő edzésalkalmat, mielőtt kilépnél a pályára, és regisztráld a jelenlévőket néhány kattintással!

 

Miután lezártuk a hetet, és végigkövettük az edzésalkalmakat, nézzük, hogyan követhetjük a leghatékonyabban a mérkőzéseket, és milyen adatokat elemezhetünk a YouCoachApp segítségével.


A MÉRKŐZÉSEK KÖVETÉSE

Tanulmányozd idényed legfontosabb történéseit

A mérkőzés egy izgalmas esemény, a teljes heti edzésmunka eredménye. A futballban bármi megtörténhet, és a meccs alatt rengeteg dolog történik! Attól függetlenül, hogy az edző vagy a szakmai stáb egy tagja teszi-e, fontos a meccs történéseinek rögzítése, hogy az idény során hideg fejjel elemezni lehessen az egyes játékosok és a csapat eredményeit, teljesítményét. Ily módon könnyebben rájöhetünk, hol van szükség fejlesztésekre. A mérkőzések leghatékonyabb elemzéséhez értékelnünk kell a statisztikákat, egész pontosan:

 • Alaposan kinyert adatokat kell tanulmányoznunk a versenyesemények eredményeiről
 • Elemeznünk kell a különböző versenytípusok során alkalmazott játékrendszereket
 • Tanulmányoznunk kell a stratégiai és dinamikus pozíciókat a gólpasszok, valamint a szerzett és kapott gólok esetén
 • Át kell olvasnunk az egyes mérkőzések történéseinek összefoglalóját

 

Risultati eventi delle partite YouCoachAppEventi partita YouCoachApp

Az idény minden eredményét egy nagyon részletes, összefoglaló oldalon találod. Minden meccs esetén lehetőséged van újra átnézni a főbb mozzanatokat

 

Posizione gol assist YouCoachApp partiteHeatmaps mappe di calore YouCoachApp posizione gol e assist

A YoucoachAppnak köszönhetően részletesen elemezheted, hogy honnan érkeznek és hol találnak utat a kapuba a gólt eredményező lövések, valamint a vadonatúj „heat maps” (hőtérképek) a grafikai megjelenítést még hatékonyabbá teszi!

 

Vidd magaddal mindenhova saját szenvedélyed! Kétségeid vannak a felállással kapcsolatban? Nem emlékszel, melyik lesz a következő találkozó? Ne aggódj… A YouCoachAppnak és a mobilalkalmazásnak köszönhetően bármely pillanatban:

 • Hozzáférhetsz a mérkőzések listájához bárhol és bármikor
 • Ellenőrizheted a felállást és a mérkőzéshez alkalmazott játékrendszert
 • Megjelenítheted a grafikai összefoglalót, hogy elemezhesd a mérkőzés fontos mozzanatait

Formazione app mobile youcoachappCronistoria eventi partita YouCoachAppElenco partite YouCoachApp calcio

A YouCoachAppnak köszönhetően hozzáférhetsz a mérkőzések minden részletéhez bárhol és bármikor… még a pályán is!

 

Most, hogy láttuk, hogyan követhetjük az edzéseket és mérkőzéseket a csapat szintjén, lássuk az egyes játékosokra vonatkozó adatok elemzésének mikéntjét! Az edző ellenőrizheti az idény alakulását az egyes játékosok szempontjából, így segítheted őket a minél jobb teljesítmény eléréséhez, ami az egész csapat sikeréhez is hozzájárul!


A JÁTÉKOSOK KÖVETÉSE

Elemezd az adatokat pontosan és akkurátusan

A csapat adatainak elemzése hasznos, ha meg akarjuk érteni, összességében hogyan is alakul idényünk, viszont néha, mikor valami nem működik, érdemesebb belemenni a részletekbe. Az edző gyakran kritikus helyzetekkel találja magát szemben, amikben nem rendelkezik olyan biztos adatokkal, amire feltételezéseit alapozhatná. A YouCoachAppnak köszönhetően viszont a legkisebb részletig, mindent ellenőrzésed alatt tarthatsz, egészen az egyes játékosokig! A keret összesített statisztikái automatikusan frissülnek, és PDF-formátumba exportálhatók, továbbá azonnali körképet adnak a csapat alakulásáról; ezen kívül:

 • Elemezheted az összesített adatokat a szezon fázisaira vagy mérkőzéstípusokra lebontva
 • Elmélyülten tanulmányozhatod ugyanezen statisztikákat az egyes játékosokra lebontva

Rosa dei giocatori YouCoachApp

A játékosok statisztikái mindig elérhetők, és automatikusan frissülnek minden alkalommal, amikor új edzés vagy mérkőzés kerül bevitelre

 

Presenze singolo giocatore YouCoachAppObiettivi giocatore singolo allenamento

Minden statisztikát értékelhetünk az egyes játékosok szintjén is. Az ábrán példát láthatsz a jelenlétek és fejlesztett célok összefoglaló oldalaira

 

A játékosonként elemzendő adatokból rengeteg van, de lehetővé teszik az edző számára, hogy teljes körképet kapjon az idény alatti edzések alakulásáról. A YouCoachAppnak köszönhetően:

 • Megjelenítheted az edzések jelenléti íveinek összefoglalóját, hogy átlásd az edzésen történő részvétel arányát
 • Részletesebben tanulmányozhatod a játékos bevonódását, elemezve azon edzésfázisok statisztikáit, amiben a játékos részt vett

 

Statistiche giocatore YouCoachApp mobile

Beviheted és elemezheted a játékos statisztikáit okostelefonon keresztül is!

 

Most, hogy megvizsgáltuk, hogyan elemezheted az idényed adatait a csapat és a játékosok szintjén is, következhet a teljesítmények elemzése! Nézzük meg, hogyan követhetjük a Training Loadot, valamint a csapat és az egyes játékosok teljesítményét.


 

A FUTBALLIDÉNY ADATAINAK ELEMZÉSE… A YOUCOACHAPPAL EGYSZERŰ!

 


YouCoachApp Logo applicazione allenatori calcio

Dispositivi YouCoachApp schermate web e mobile

A LEGJOBB WEBES ALKALMAZÁS LABDARÚGÓ EDZŐKNEK

A YouCoachApp-csal egyszerűen és gyorsan tudod kezelni az egész évadot. Speciális tartalmak előfizetőink számára. Használd ki az e-könyvekre és e-videókra vonatkozó árengedményeket.

Webalkalmazásként és mobilalkalmazásként is elérhető.

 

Szeretne YouCoach-ot ajánlani a klubjának?