Hogyan osszuk meg technikai javaslatainkat: hozz létre egy általános és hatékony módszertan | YouCoach Ugrás a tartalomra

Hogyan osszuk meg technikai javaslatainkat: hozz létre egy általános és hatékony módszertan

Hogyan osszuk meg technikai javaslatainkat: hozz létre egy általános és hatékony módszertan

Hogyan osszuk meg technikai javaslatainkat: hozz létre egy általános és hatékony módszertan
Összegzés
A YouCoachApp megkönnyíti! Oszd meg technikai javaslataidat és vitasd meg őket munkatársaiddal, hogy egyedi és közös módszertant hozzatok létre
Az edzői mesterség legösszetettebb, egyben legmotiválóbb része saját módszertanunk megalkotása. Már láttuk, hogyan vonjuk be stábunkat a gyakorlatok létrehozásán és megosztásán keresztül, de ennél tovább kell emelnünk a közös munka színvonalát.
 

Az elképzelések és technikai javaslatok megosztása a klubon belül az edző kollégák közötti viták alapját képezi, és általában a technikai vezető (vagy technikai felelős) személyén keresztül valósul meg. A technikai vezető dolga, hogy meghatározza a módszertant és az edzések fő irányelveit; ezen kívül felügyeli a technikai program megvalósítását, javaslatot tesz korrekciókra és kiigazításokra, valamint koordinálja az edzőknek szóló képzési és továbbképzési tevékenységeket. Ezek a feladatkörök mind szükségesek ahhoz, hogy közös módszertan jöjjön létre, ami a kollégákkal megosztott munkán keresztül valósul meg. A futballkluboknak kifejlesztett ajánlatunknak köszönhetően a YouCoachAppal mindez egyszerűvé válik!


HOGYAN OSSZUK MEG TECHNIKAI JAVASLATAINKAT?

Egy adott módszertan futballcsapaton belüli megosztásához nem mindig elég, ha a klubnál rendelkezésre álló, hétköznapi eszközökhöz nyúlunk: a határidőnaplók, jegyzőkönyvek és értekezletek nem biztosítják, hogy összegyűjthessük és rendszerezzük a klub edzőitől érkező számos technikai javaslatot. Fejlettebb eszközökre van szükségünk, amik kifejezetten technikai szakemberek számára lettek kifejlesztve, legyen szó amatőr egyesületekről vagy profikról. Nézzük, hogyan oszthatjuk meg munkánkat stábunk edzőivel:
 • Hozzunk létre „inkubátort” a technikai javaslatok összegyűjtéséhez
 • Hozzuk ki a legjobbat az edzők technikai javaslataiból
 • Mérlegeljük és azonosítsuk be a leghasznosabb gyakorlatokat
 • Mentsük el a leghatékonyabb gyakorlatokat és edzéseket, hogy létrehozzuk a klub módszertanátb

HOZZUNK LÉTRE „INKUBÁTORT” A TECHNIKAI JAVASLATOK ÖSSZEGYŰJTÉSÉHEZ

A szakmai stábod virtuális irodája

A YouCoach csapata gondolni akart minden olyan futballklubra, ahol szükségessé válik a technikai javaslatok és gyakorlatok pontos megosztása. Különböző „case study-k” elemzéséből és néhány technikai vezetővel történő együttműködésből jött létre egy kluboknak szóló speciális ajánlat, és született meg a YouCoachApp „Inkubátora csapatok számára. De mit is jelent esetünkben az „inkubátor”?

 • Az „inkubátor” egy olyan virtuális szoba, ahol a stábod tagjai gyakorlatokat és edzésjavaslatokat vethetnek fel és vitathatnak meg
 • Az edzők használhatják arra, hogy saját javaslataikat ellenőriztessék a technikai vezetővel
 • A technikai vezető használhatja a szakmai stáb javaslatainak értékelésére és jóváhagyására
 • Lehetővé teszi, hogy a klub összes csapatával edzésalkalmakat és gyakorlatokat osszunk meg

 

Incubatore YouCoachApp proposte tecniche per i club

Az „inkubátor” egy helyre gyűjti a klub edzőinek minden technikai javaslatát

 

Miután a technikai javaslatok feltöltésre kerültek, a technikai vezető több dolgot tehet:

 • A technikai vezető kiválaszthatja a stábtagokat, akik hozzáférhetnek az „inkubátorhoz”
 • Az „inkubátor” a klub igényei szerint személyre szabható

 

Come creare l'incubatore su YouCoachApp

A technikai vezető létrehozhatja és személyre szabhatja a klub „inkubátorát”

 

Invitare i membri dello staff nell'incubatore

A technikai vezető meghívhatja a kollégáit, és dönthet a jogosultságaikról

 

Így hozhatjuk létre egy „virtuális irodát”, ahol munkánkat megoszthatjuk stábunkkal, és elkezdhetjük felépíteni a klub módszertanát. De menjünk bele a részletekbe, és beszéljünk a technikai javaslatok értékeléséről, amik gazdagítani fogják a klub adatbázisát.


HOZZUK KI A LEGJOBBAT AZ EDZŐK JAVASLATAIBÓL

Hozd ki a legjobbat a stábod javaslataiból

Az „inkubátorban” lévő minden technikai javaslat és edzés egy ellenőrző és jóváhagyó folyamaton megy keresztül, ami lehetővé teszi a technikai vezetők számára, hogy eldöntsék, melyek illenek legjobban a klub által meghatározott módszertani irányelvekhez. Az „inkubátorhoz” hozzáférő szakmai stáb minden tagja javasolhat edzéseket. A javaslatok „inkubátorhoz” történő hozzáadásához a következő fázisokon kell átmennünk:

 • A szakmai stábbal történő értékelés és vita, majd az edzés jóváhagyása a következő, négy lépésből álló procedúrán keresztül:
  1. edzésvázlat
  2. edzés elküldése
  3. edzés értékelése
  4. edzés jóváhagyása
 • A megjegyzéseken keresztül az edzés megvitatható és változtatások is javasolhatók
 • Végül a jóváhagyott edzést megoszthatjuk a klub minden csapatával

 

Allenamenti YouCoachApp proposta all'incubatoreProcesso di revisione proposte tecniche incubatore YouCoachApp

Az „inkubátor” javaslattételi és ellenőrzési folyamata lehetővé teszi, hogy munkánkat egyszerűen, mégis hatékonyan osszuk meg

 

Invia proposte tecniche incubatore YouCoachAppNote incubatore YouCoachApp

Minden edzést elküldhető a klub csapatainak, valamint kommentek adhatók hozzá, ezzel kielégíthetjük az egyedi változtatások és módosítások igényét

 

Miután feltöltöttük az edzéseket, az erre kijelölt kollégák értékelhetik az edző munkáját, rámutatva a legérdekesebb javaslatokra. Lássuk, hogyan tölthetjük fel és értékelhetjük az egyes gyakorlatokat a YouCoachApp „inkubátorán” belül.


MÉRLEGELJÜK ÉS AZONOSÍTSUK BE A LEGHASZNOSABB GYAKORLATOKAT

Emeld ki a legjobb ötleteket

L'incubatore non contiene solo gli allenamenti, ma anche ogni singola esercitazione creata e sviluppata dagli allenatori del Club che sia stata approvata dal responsabile tecnico: un database condiviso dal valore enorme! Ogni allenatore che partecipa all'incubatore può infatti proporre le proprie esercitazioni. Ecco le azioni compiute dal direttore tecnico per inserirle nel database della società:

 • A szakmai stábbal történő értékelés és vita, majd a gyakorlatok jóváhagyása a következő, három lépésből álló procedúrán keresztül:
  1. a gyakorlat vázlata
  2. a gyakorlat értékelése
  3. végső jóváhagyás
 • A megjegyzéseken keresztül a gyakorlat megvitatható és változtatások is javasolhatók
 • Végül a jóváhagyott gyakorlatot megoszthatjuk a klub minden csapatával

 

Proposta esercizio a incubatore YouCoachAppRevisione esercitazione incubatore YouCoachApp

Minden edző elküldheti az „inkubátorba” saját gyakorlatait, hogy alávesse őket a klub ellenőrzési folyamatának

 

Incubatore esercizi Lab YouCoachAppInserire le note nell'incubatore per commentare gli esercizi

Az edzők és a kijelölt felelősök kommentálhatják a gyakorlatokat, hogy megvitassák a legmegfelelőbb módszertani döntéseket

 

Most, hogy a gyakorlatokat és edzéseket feltöltöttük, értékeltük és jóváhagytuk, lássuk, hogyan őrizhetjük meg őket a klub adatbázisában az „inkubátornak”, vagyis a YouCoach által megalkotott, a YouCoachAppon elérhető virtuális irodának köszönhetően.


MENTSÜK EL A LEGHATÉKONYABB GYAKORLATOKAT ÉS EDZÉSEKET, HOGY LÉTREHOZZUK A KLUB MÓDSZERTANÁT

Hozd létre klubod technikai adatbázisát

A szakmai stábod által létrehozott, majd jóváhagyott gyakorlatok online archívumba kerülnek, ily módon a klub „technikai vagyonává” válnak. A klub minden csapata felhasználhatja őket saját edzésalkalmain.

 

Lab esercitazioni YouCoachApp

Egy megosztott adatbázis, ami tartalmaz minden, a klubon belül létrehozott gyakorlatot

 

Mentsd biztos helyre a leghatékonyabb edzéseket

A szakmai stábod által létrehozott és jóváhagyott edzések online archívumba kerülnek, és mindig, minden csapat számára elérhetők maradnak, akikkel előzetesen megosztásra kerültek.

 

Lab allenamenti approvati youcoachapp incubatore

A klubod minden edzése mindig karnyújtásnyira van!

 

Most, hogy láttuk, hogyan dolgozhatunk együtt edzőkkel és munkatársakkal, folytassuk a játékosokkal! A következő cikkben megvizsgáljuk, hogyan léphetünk kapcsolatba a játékosokkal, valamint hogyan oszthatjuk meg velük az edzéseket, gyakorlatokat és időpontokat. Az összes játékos minden adatát megoszthatjuk és mindig ellenőrzés alatt tarthatjuk, ezzel egyszerűsítve le az értesítések kiküldését és a csapatszintű munkát.


 

A MUNKA MEGOSZTÁSA A SZAKMAI STÁBBAL… A YOUCOACHAPPAL EGYSZERŰ!

-- Az inkubátor a YouCoachApp kiegészítő funkciója: kattintson ide, és vegye fel velünk a kapcsolatot személyre szabott árajánlatért --

 


YouCoachApp Logo applicazione allenatori calcio

Dispositivi YouCoachApp schermate web e mobile

A LEGJOBB WEBES ALKALMAZÁS LABDARÚGÓ EDZŐKNEK

A YouCoachApp-csal egyszerűen és gyorsan tudod kezelni az egész évadot. Speciális tartalmak előfizetőink számára. Használd ki az e-könyvekre és e-videókra vonatkozó árengedményeket.

Webalkalmazásként és mobilalkalmazásként is elérhető.

 

Szeretne YouCoach-ot ajánlani a klubjának?