Hogyan osszuk meg a munkát játékosainkkal: dolgozz együtt a csapatoddal! | YouCoach Ugrás a tartalomra

Hogyan osszuk meg a munkát játékosainkkal: dolgozz együtt a csapatoddal!

Hogyan osszuk meg a munkát játékosainkkal: dolgozz együtt a csapatoddal!

Hogyan osszuk meg a munkát játékosainkkal: dolgozz együtt a csapatoddal!
Összegzés
A YouCoachApp megkönnyíti! Oszd meg a munkát játékosaiddal, és lásd el őket a legfrissebb információkkal teljesítményükről, az edzésekről és a betervezett mérkőzésekről.
A játékosaid bevonása és a heti munka megosztása nagy fontossággal bír mind egyénileg, mind a csapat számára. Láttuk, mennyire fontos munkatársaid bevonása és a munka megosztása egész szakmai stáboddal, de csapattal történő, megfelelő közös munka alapvető az egész szezon sikeréhez.
Gondoltál valaha arra, hogy a gyakorlatok megosztása egy nappal az edzés előtt hasznos lehetne? Eszedbe jutott, hogyan láthatnád el az egész csapatod a legfrissebb információkkal a közelgő eseményekről (edzésekről és mérkőzésekről) egy olyan, kifejezetten a futballhoz kifejlesztett programmal, aminek köszönhetően nem fogsz elveszni többé a WhatsApp csoportok, e-mailek és SMS-ek között? Mennyi időt is töltesz, hogy vezesd a jelenléteket, a statisztikákat és az egyes játékosok értékeléseit?
Megadjuk neked a választ, amit keresel: a játékosok bevonása, valamint az edzések és adatok megosztása… a YouCoachAppal mindez egyszerűvé válik!

HOGYAN VONJUK BE JÁTÉKOSAINKAT ÉS OSSZUK MEG VELÜK A MUNKÁT?

A játékosok bevonásához az edzések folyamataiba , a friss információk, gyakorlatok és az eseménynaptár megosztásához elég néhány, jól meghatározott lépést tennünk egy, kifejezetten futballedzők számára kifejlesztett programban. Íme, néhány a teendők közül:

DOLGOZZUNK EGÜTT A CSAPATTAL

Lépj kapcsolatba a csapatoddal

Miután hozzáférést adtál játékosaidnak, közvetlenül okostelefonjukról használhatják a YouCoachAppot, és részt vehetnek személyes adataik kitöltésében, de fontos információkat gyűjthetsz egészségi állapotukról és fáradtsági szintjükről is. Adj játékosaidnak külön hozzáférést, és lásd el őket a rájuk vonatkozó legfontosabb információkkal, mint például:

  • a személyes információk módosítása
  • edzésprogram és a teendők beosztása
  • az edzések és mérkőzések értékelési lapjainak megtekintése
  • a személyes statisztikák összefoglalója

 

Permessi giocatore YouCoachapp

Az edző eldöntheti, mihez ad megtekintési és szerkesztési jogot az egyes játékosoknak

 

Minden játékos különböző jogosultságokkal bírhat: például kiválaszthatod, ki láthatja a statisztikákat, és ki nem. A csapatkapitány elolvashatja a jelenlévők listáját, de a kölcsönbe érkező játékos nem… és így tovább, az edző dönt!

 

Profilo giocatore YouCoachApp mobileStatistiche giocatore YouCoachApp mobileValutazione partita giocatore YouCoachApp mobile

A YouCoachApp mobilalkalmazása főleg a megosztás megkönnyítését célozza: személyes adatok, statisztikák, edzések és értékelések… minden a zsebedben!

 

Az összes játékos hozzáférhet okostelefonjáról azokhoz a funkciókhoz, amelyekhez az edző olvasási, írási vagy kitöltési jogosultságot adott számára. Ezenkívül kitölthetik az edzés és a meccs előtti, valamint utáni kérdőíveket, megadhatják a Tlm és Hooper adatokat is.


GYŰJTSÜNK ÖSSZE FONTOS INFORMÁCIÓKAT KÉRDŐÍVEK SEGÍTSÉGÉVEL

Gyűjts fontos információkat egyenesen a játékosoktól

Az edzések és meccsek előtti kérdőívek alapvető eszközök ahhoz, hogy figyelemmel kövessük a csapat teljesítményének és formájának alakulását. A YouCoachApp segítségével személyre szabott kérdőíveket hozhatsz létre, és számon tarthatod őket egész idényed során. Nézzük, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a kérdőíveidből:

  • Aktiváld a kérdőíveket az edzés, valamint a meccs előtt és után
  • Szabd a kérdőíveket személyre saját igényeid szerint eldöntendő és megválaszolandó kérdésekkel, vagy használd az előre beállított sémát
  • Olvasd el a válaszokat az egyes meccsek vagy edzések szintjén, egyénre lebontva vagy csapatszinten, és hasonlítsd őket össze időről időre

 

Questionari prepartita YouCoachApp

Válaszd ki, mely kérdőíveket akarod te használni, és melyeket akarod megosztani a játékosaiddal

 

Domande personalizzate questionari YouCoachAppYouCoachApp mobile risposta questionario

Létrehozhatod saját, személyre szabott kérdéseidet, és egyenesen a YouCoachAppon keresztül dolgozhatsz játékosaiddal

 

Az applikáció minden összegyűjtött adatot tárol és elérhetővé tesz, így hatékonyan követheted nyomon a szezon alatti folyamatokat.

 

Statistiche questionari YouCoachApp

Kérj le részletes statisztikákat minden (meccs és edzés előtti, valamint utáni) kérdőívből, és kövesd alakulásukat az év folyamán: minden egyes játékos esetén!

 

A Tlm modul segítségével Training Load és Hooper-adatokat gyűjthetsz csapatod formájának értékeléséhez. Ebben a cikkben többet tudhatsz meg a Training Loadról és működéséről, addig is íme, mit tehetnek játékosaid:

  • Bevihetik a Training Loadot közvetlenül okostelefonjukról
  • Kitölthetik a Hooper-kérdőívet közvetlenül okostelefonjukról

 

RPE youcoachappHooper youcoachapp tlm

Az RPE és Hooper adatokat összegyűjtve folyamatosan nyomon követheted csapatod formáját és teljesítményét

 

Modalità spogliatoio YouCoachApp

Az "Öltöző móddal" pedig közvetlenül fontos események előtt és után is gyűjthet adatokat!

 

Most pedig térjünk át a szórakoztató szakaszra: az edzésre! Valójában a YouCoachApp segítségével megoszthat edzéseket és gyakorlatokat az edzés előtt, hogy előre jelezze a munkát, és jobban bevonja játékosait.


OSSZUK MEG AZ EDZÉSEKET ÉS GYAKORLATOKAT

Tedd a pályát játékosaid zsebébe!

Láthattuk, mennyire egyszerű a fontos információk játékosokkal történő megosztása, de mégis mi lehet fontosabb az edzésnél? A YouCoachAppal megoszthatod a játékosokkal minden egyes edzés és mérkőzés időpontját, egyszerűen csak az alkalmazást használva. Minden játékos megtekintheti okostelefonján a betervezett edzéseket és gyakorlatokat: egyszerű, nem?

 

Elenco allenamenti giocatore YouCoachApp mobileCondividi allenamenti con i giocatori

Az adott edzésre kattintva megnézheted az edzés összes gyakorlatát még kezdés előtt!

 

A játékosok bevonása és a munka megosztása sosem volt még ennyire könnyű! A következő cikkben megvizsgáljuk, hogyan elemezhetjük és követhetjük figyelemmel az idényünket, hogy semmit se hagyjunk a véletlenre.


 

A JÁTÉKOSOK BEVONÁSA ÉS A MUNKA MEGOSZTÁSA… A YOUCOACHAPPAL EGYSZERŰ!

 


YouCoachApp Logo applicazione allenatori calcio

Dispositivi YouCoachApp schermate web e mobile

A LEGJOBB WEBES ALKALMAZÁS LABDARÚGÓ EDZŐKNEK

A YouCoachApp-csal egyszerűen és gyorsan tudod kezelni az egész évadot. Speciális tartalmak előfizetőink számára. Használd ki az e-könyvekre és e-videókra vonatkozó árengedményeket.

Webalkalmazásként és mobilalkalmazásként is elérhető.

 

Szeretne YouCoach-ot ajánlani a klubjának?