A mélységi támadás | YouCoach Skip to main content

A mélységi támadás

A mélységi támadás
$14.90

„Van egy nyílvesszőnk és egy íjunk. Ha jól célzunk, célba találhatunk.” Jürgen Klopp

A játék folyamatos fejlődése az edzőket taktikai és módszertani tudásuk szüntelen fejlesztésére sarkallja. Céljuk, hogy egyre szervezettebb csapatokat állítsanak össze, valamint olyan kezdeményező szellemű, intenzív futballt játszassanak, ami a játékosokat főszereplőkké emeli. 

A játék látványosságát adó egyik szempont a csapatok képessége a gólhelyzetek megteremtésére, ennek pedig előfeltétele a mélységben területek keresése. A labda megfelelő pillanatban történő előrejátszása, az ellenfelek által átengedett területek kihasználása garantálja, hogy játékunk legalábbis veszélyes legyen, egyúttal alapokat biztosít a meccs megnyerésére tett erőfeszítéseink sikeréhez.

 Ebben az írásban a szerző olyan specifikus gyakorlatokat igyekezett rendszerezni és egymásra építeni, amelyekkel a játékosokat külön-külön, de következésképp az egész csapatot is fogékonyabbá tehetjük a kihasználható mélységi területek felismerésére, megtaníthatjuk őket zárt területek esetén azok kialakítására, majd gyors és meglepetésszerű kihasználására.

A könyv 21 különböző típusú gyakorlatot sorakoztat fel:

  • Egyéni technikát fejlesztő gyakorlatok
  • Egyszerűsített játékhelyzetek
  • Tematikus mérkőzések
  • Kötött mérkőzések
 
Ez az e-könyv kiindulópontot akar jelenteni az edzők kíváncsiságának felkeltéséhez, valamint el kívánja mélyíteni azt a témát, ami nagyon gyakran döntő jelentőségű a gólhelyzetek kialakításában, és minden bizonnyal kezdeményező, ösztönző szellemiséget biztosít csapatunk számára.

Mi az e-könyv?
Az e-könyv egy védett, PDF-típusú fájl, amihez az" E-könyveim" menüpont alatt korlátlan ideig hozzáférhetsz.


$14.90