Hogyan értékeljük a technikai területet: vedd górcső alá a keret alakulását, és találd meg a legnagyobb tehetségeket! | YouCoach Ugrás a tartalomra

Hogyan értékeljük a technikai területet: vedd górcső alá a keret alakulását, és találd meg a legnagyobb tehetségeket!

Hogyan értékeljük a technikai területet: vedd górcső alá a keret alakulását, és találd meg a legnagyobb tehetségeket!

Hogyan értékeljük a technikai területet: vedd górcső alá a keret alakulását, és találd meg a legnagyobb tehetségeket!
Összegzés
A YouCoachApp megkönnyíti! Értékeld a játékosok fejlődését és teljesítményét, találd meg a legnagyobb tehetségeket!
Az edző elsődleges célja, hogy az idény alatt, minden edzésen és minden mérkőzés után a csapat minden területen fejlődjön, még ha ez a fejlődés egészen kis mértékű is. Fontos, hogy mérni tudjuk az egyes játékosok és a csapat egészének erőnléti szempontú teljesítményét, ezzel előzve meg a kimerülést és a teljesítmény általános romlását, de ugyanilyen fontos, hogy számon tartsuk a technikai, taktikai és módszertani fejlődést is!
Az edzők igen gyakran folyamodnak értékelő lapokhoz, amik segítenek az addig a pillanatig végzett munka megítélésében, valamint azon pontok megtalálásában, ahol javíthatunk és fejleszthetünk egy-egy játékoson. Ez egy nagyon komplex feladat, de igen hasznosnak bizonyulhat, ha a megfelelő precizitással végezzük. De hogyan mérhetjük a játékosok fejlődését az edzéseken történő részvétel és a fejlesztett célok alapján anélkül, hogy a végén összefüggéstelen adatokat kapnánk?  Egyszerű…  a YouCoachAppot használva!

HOGYAN VÉGEZZÜK A TECHNIKAI TERÜLET ÉRTÉKELÉSÉT?

Több eszközt ismerünk ahhoz, hogy egy futballcsapat technikai területen mutatott fejlődését meg tudjuk ítélni, ilyen például az értékelőlap és a mérkőzésről írt összefoglaló. Ezek gyakran papír alapúak, viszont a YouCoach nemrég kifejlesztett egy edzőknek szóló alkalmazást, ami segít eme adatok digitalizálásában, összegyűjtésében és kiértékelésében.

Az idény alatt a technikai területen történt fejlődés megítélése érdekében van néhány dolog, amivel az edző mérni és fejleszteni tudja a játékosok és a csapat teljesítményét:

  • Az értékelőlapok használata
  • A mérkőzés összefoglalójának kitöltése
  • A legnagyobb tehetségek kiértékelése scountingon keresztül

AZ ÉRTÉKELŐLAPOK HASZNÁLATA

Rögzítsd a játékosok fejlődését

Használd az értékelőlapokat a csapat fejlődésének méréséhez! Válaszd az előre kidolgozott sablont, vagy hozz létre saját lapokat személyes igényeidre szabva. Íme, a YouCoachApp értékelőlapjainak néhány jellemzője:

  • Minden értékelőlap több szekcióból és értékelési szempontból áll
  • Az általános lap mérlegre teszi az erősségeket és a gyenge pontokat, a technikai, taktikai, erőnléti és a játékos egyéniségéhez kötődő szempontokat
  • A létrehozott sablonok átvihetők egyik idényből a másikba

Modelli schede di valutazione su YouCoachScheda valutazione esempio su YouCoachApp

Az edző eldöntheti, hogy az előre kidolgozott mintákat használja, vagy létrehozza saját, személyre szabott értékelőlapját

 

A YouCoach nyújtotta digitalizáció előnye, gyakorlatias módon töltheted ki az értékelőlapokat, és online gyűjtheted őket egy helyre. Az edző priváttá teheti azokat a lapokat, amiket nem akar megosztani játékosaival, és néhány kattintással összehasonlíthatja őket az előző időszakok értékeléseivel. A közvetlen munkatársak is kitölthetik az értékelőlapokat az edzővel közösen!

 

Confronto schede valutazione su YouCoachApp

Az értékelőlapok megosztása és periodikus összehasonlítása felgyorsítja a csapat fejlődésének értékelését

 

Végül a játékosok is megtekinthetik saját értékelőlapjukat a YuoCoach-on keresztül. Így mindig láthatják saját fejlődési ívüket az idény során.

 

Scheda di valutazione giocatore su YouCoachApp

Az edző dönthet úgy, hogy megosztja az értékelőlapokat játékosaival

 

Az edzéseken és a technikai-taktikai fejlődésen kívül a bajnokság másik fontos része logikusan maga a mérkőzés. A YouCoachApp ezen a pontos is hasznosnak bizonyul, hiszen kitöltheted a mérkőzések összefoglalóját, amik digitálisak és mindig elérhetők lesznek!


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJÁNAK KITÖLTÉSE

A mérkőzés összefoglalója digitálissá válik

Töltöttél ki valaha meccs utáni összefoglalót? Segít, hogy minél jobban megítélhesd, hogy mentek a dolgok, és egy kis idő elteltével eldönthesd, látható-e fejlődés az idén kezdetéhez képest. Íme, néhány teendő a mérkőzés összefoglalójának kitöltésekor:

  • Adjunk értékelést egy 1-től 10-ig terjedő skálán a csapat teljesítményéről
  • Határozzuk meg a nyújtott teljesítményt egy leíráson keresztül
  • Értékeljük a játékosokat pontszámmal és kommentekkel
  • Készítsünk jegyzetet az ellenfél csapatáról

Relazione gara valutazioni giocatori

A YouCoachApp segítségével néhány kattintással elvégezheted a csapat értékelését, és összehasonlítást végezhetsz a csapat idény során nyújtott teljesítményéről

 

A mérkőzés összefoglalójának kitöltésével mindig ellenőrzésed alatt tarthatod az erőnléti, technikai, személyes és bármely más szempontú fejlődést is. A csapatok és játékosok értékelését elvégezheted okostelefonodról, és egy kattintással hozzárendelheted őket, vagy hozzáadhatod észrevételeidet megjegyzés formájában. Ezenkívül bármely játékos megtekintheti saját, személyes értékelését egyenesen a YouCoachApp mobilalkalmazáson.

Valutazione squadra youcoachappValutazione youcoachapp nota scritta su smartphoneValutazione singolo giocatore YouCoachApp mobile

Ítéld meg a játékosaid, add hozzá megjegyzéseid, és oszd meg az értékelésed

 

Láttuk tehát, hogyan mérd precízen és értékeld ki a csapatodra vonatkozó szempontokat. Viszont a fejlődéshez néha olyan új játékosokkal kell bővítenünk a meglévő keretet, akik beillenek a játékról alkotott képünkbe… De hogyan találjuk meg és kísérjük figyelemmel a legnagyobb tehetségeket? A MyScout játékosfigyelőjével! Ez a YouCoach által kitalált és fejlesztett applikáció segít a játékos-megfigyelőknek, akik tehetségek után kutatnak a futballpályákon.


A LEGNAGYOBB TEHETSÉGEK KIÉRTÉKELÉSE SCOUTINGON KERESZTÜL

Tedd hatásossá és hatékonnyá a játékosmegfigyelést

A YouCoach azért hozta létre a MyScoutot, hogy segítsen a játékos-megfigyelőknek a játékosok katalogizálásában, valamint saját szakterületük hatékonyabb kezelésében. Gyakran az edzők is végeznek toborzói tevékenységet, a MyScout segítségével pedig a tehetségek felkutatása egyszerű és szakmai igényű lesz!

Hogyan végezzünk hatékony scouting tevékenységet a MyScoutot használva?

  • Regisztráld a legtehetségesebb játékosokat, és hozd létre a feltörekvő tehetségek adatbázisát
  • Hozz létre világos, részletes és átlátható értékelési szekciókat
  • Exportáld PDF-formátumba és nyomtasd ki az értékeléseket
  • Kapcsolódj össze a játékos-megfigyelőiddel, hogy online gyűjthesd össze jelentéseiket

 

Logo MyScout YouCoach

Una panoramica delle principali funzioni di MyScout

A MyScout elsődleges funkcióinak körképe

 

Tartsd szemmel a technikai tervedbe illő tehetségeket

A MyScout lehetővé teszi számodra a játékos-megfigyelés folyamatának hatékony megszervezését, hogy új tehetségekre bukkanj. Eme feladat tökéletes kivitelezésének alapvető és rendkívül hasznos része az értékelések összehasonlítása, amely a csapatodba és a technikai tervedbe leginkább illő játékos kiválasztását célozza. Íme, mit tehetsz a MyScout segítségével:

  • Időről időre megtekintheted az értékeléseket
  • Egyszerű és gyakorlatias módon hasonlíthatod össze a megfigyelési feljegyzéseket
  • Figyelemmel követheted a legtehetségesebb játékosokat
  • Egyedileg férhetsz hozzá az egész scouting területhez

 

Esempio di confronto schede valutazione scouting myscout

Példa egy értékelő és összehasonlító lapra a MyScoutban

 

Megnéztük tehát, hogyan értékeljük csapatunkat és keressük meg a legnagyobb tehetségeket a scouting segítségével. Most már készen állsz arra, hogy tökéletesen kezeld idényed a YouCoachAppon…  Jó edzést és sikeres idényt! Edzőnek lenni sosem volt még ennyire egyszerű: köszönhetően a YouCoachAppnak!


 

A TECHNIKAI TERÜLET ÉRTÉKELÉSE… A YOUCOACHAPPAL EGYSZERŰ!



-- A MyScout a YouCoachApp kiegészítő funkciója: vegye fel velünk a kapcsolatot személyre szabott árajánlatért --

 


YouCoachApp Logo applicazione allenatori calcio

Dispositivi YouCoachApp schermate web e mobile

A LEGJOBB WEBES ALKALMAZÁS LABDARÚGÓ EDZŐKNEK

A YouCoachApp-csal egyszerűen és gyorsan tudod kezelni az egész évadot. Speciális tartalmak előfizetőink számára. Használd ki az e-könyvekre és e-videókra vonatkozó árengedményeket.

Webalkalmazásként és mobilalkalmazásként is elérhető.

 

Szeretne YouCoach-ot ajánlani a klubjának?