A YouCoach bemutatja az új mezeket | YouCoach Ugrás a tartalomra

A YouCoach bemutatja az új mezeket

A YouCoach bemutatja az új mezeket

 
A YouCoach bemutatja az új mezeket
Összegzés
A legújabb frissítésnek köszönhetően a YouCoachApp grafikai tervezőjében a játékosok mezei még inkább személyre szabhatóak
Jó hírünk van a részletek szerelmeseinek, a színek imádóinak vagy egyszerűen azoknak, akiket szórakoztat YouCoachApp segítségével létrehozott gyakorlatok aprólékos kidolgozása: mostantól utólagosan is személyre szabhatjuk a játékosok öltözetét!
Újabb, fantáziadús megoldások érhetőek el az alkalmazásban: az egyszínű mezeken kívül minden felhasználónk választhat az új design részét képező vízszintes vagy függőleges csíkozású, esetleg a kockás minták közül, mindezt több ezer szín felhasználásával. A személyre szabhatóság a sportszárakra is vonatkozik, ezek is tetszés szerint változtathatóak a grafikai panelen.
 
 
A YouCoachApp tervezőprogramjának létrehozásánál a gyakorlatok minél könnyebb és egyénibb kialakíthatóságát tartottuk szem előtt: ezzel az új, színes frissítéssel tényleg minden adott ahhoz, hogy mindenki szórakozva módosíthassa ábráit ízlése és elképzelése szerint, valamint minden egyes gyakorlat grafikáját még egyedibbé tegye!
 
A színek és minták megváltoztatása könnyű és azonnali: a „Személyre szabott gyakorlatok” menüben kattints az „Új gyakorlat létrehozása” opcióra, és aktiváld a teljes képernyős üzemmódot, hogy kényelmesen használhasd a tervezőprogramot.
Miután kiválasztottál egy játékost, húzd az egérrel a felületre és klikkelj a figurára. Itt már nem marad más hátra, mint elkezdeni a ruházat egyéni színezését a játékos kicsinyített alakján, ami a szélső sáv alatt található.
 
Íme, az újdonságok:
  • próbáld ki a különböző designokat és válaszd a neked legjobban tetszőt az egyszínű, vízszintesen csíkozott, függőlegesen csíkozott és kockás mezek közül;
  • a rendelkezésre álló színek közül válaszd ki a klubodnak leginkább megfelelőt, vagy válogass a végtelen számú színárnyalat között a grafikai panelen mozogva; ha ismered a kedvenc színed hexadecimális színkódját, közvetlen begépelheted a felületen;
  • játssz a kombinációkkal és leld örömöd a neked legjobban tetsző mezek, nadrágok és sportszárak kombinációinak megkeresésével.
Próbáld ki most grafikai szoftverünk legújabb frissítéseit!